KIRŞEHİR / MERKEZ - Gülşehri İlkokulu

Nis

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılında 1. Sınıf Öğrencilerimiz 1/A Sınıf Öğretmenleri Leyla Şİmşek ile birlikte Okuma Bayramı yaptılar. Okuma Bayramında öğrenciler çeşitli etkinlikler, gösteriler yaptılar. Şiirler okundu. Okuma etkinlikleri sonunda eğlenceler yapıldı. !. sınıfımıza emeği geçen Leyla ŞİMŞEK  öğretmenimize teşekkür eder öğrencilermize de okul hayatlarında sağlık ve başarılar dileriz.

Nis

4/A Sınıfı Öğrencileri ilimizdeki Huzur evini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizden anlamlı  Ahilik Değerleri etkinliği

Nis

Ahilik Haftası kapsamında Okulumuz 2/A ve 3/A sınıfı öğrencileri Müze ziyaret ettiler

Nis

Okulumuz 4/A sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Murat ŞAHİNBAŞ ve Okul Md yardımcısı Mehmet DEMİR ile birlikte Kırşehir Müzesini gezdiler. Müze yetkilelrinden müzede sergilenenlerle ilgili bilgi aldılar.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni

Nis

Kırşehir Emniyet İl Müdürlüğü Çocuk Şubesince Polis Haftası nedeniyle okulumuzda  Polis ve görevleri  hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize hediyeler dağıtıldı. Tüm polislerimizin Polis Haftasını kutlar görevlerinde başarılar dileriz.